čtvrtek 8. října 2009

Vzácný čas podnikatele a internetové informace

Chcete efektivněji využívat čas strávený na internetu? Používejte podnikatelský portál einfo24.cz (www.einfo24.cz).

Vedle velmi kvalitního vyhledávání prostřednictvím vyhledávače Google nabízíme také zpravodajství (iDNES), e-mailové služby (šesti nejpoužívanějších portálů), možnost nákupu a především velmi praktické odkazy na informace ze světa podnikání.

Naleznete zde celou řadu užitečných informací počínaje Adresářem INFO (přehledně rozděleného do dvaceti kategorií), přes možnost aktivně používat odkazy na nejnavštěvovanější internetové portály jako Seznam, Centrum, Google apod. po jejich služby (např. Firmy.cz, Najisto.cz apod.). Máte rovněž okamžitě k dispozici obchodní a živnostenský rejstřík, portál BusinessInfo, odkazy na finance a investice až po rychlé vyhledání všech potřebných informací ze světa „Businessu“.

Portál einfo24.cz funguje jako místo, kde se nabízí přístup k hodnotným informacím. Děláme to, v čem patříme mezi nejlepší, což je napojování lidí na informace, které pro ně mají význam, a to pokud možno co nejrychleji a nejefektivněji. Jsme povinni poskytovat podnikatelům i všem ostatním uživatelům portálu einfo24.cz ty nejlepší internetové nástroje a služby v zájmu jejich maximální spokojenosti a maximálního pohodlí.

Přidejte se i Vy a jistě také oceníte jeho praktičnost a zároveň ušetříte tolik potřebný čas nezbytný pro vlastní podnikání. Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených na stránkách portálu einfo24.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat