čtvrtek 8. října 2009

Internetové informace pro podnikatele

Pro úspěšné podnikání potřebuje každý podnikatel určité množství informací. Tento problém pomáhá vyřešit informační portál einfo24.cz společnosti INFO poskytující elektronické informace 24 hodin denně. Není podstatné z jakého zdroje podnikatel hledanou informaci získá, ale důležité je aby ji měl tehdy, když ji potřebuje a to takovou, jakou potřebuje.

Tak jako vyhledávač Google výborně vyřešil problém shromažďování dat, které velmi kvalitně vyhledává, hodnotí a zařazuje, tak společnost INFO na svém portálu řeší jak tyto informace třídit a jak k nim přistupovat. Vytváří smysluplné celky pro efektivní využívání utříděných informací v praktickém životě. Vychází přitom z aplikace ručně tříděného adresáře vhodně doplněného o související služby.

Je dobré být správně informován a přitom nebýt zahlcen plytkými informacemi. Informační portál einfo24.cz přispívá k nalézání opravdových hodnot v oblasti internetových informací. Rychlost, jednoduchost a přehlednost spojené s přívětivostí a zdvořilostí umožňují snadnou orientaci při hledání potřebných informací a využití zajímavých produktů a služeb. Podnikatelé tak mají možnost využívat na jednom místě velmi kvalitní služby nejlepších portálů a serverů, a to napříč internetovým spektrem. Portál einfo24.cz je jejich jistotou v „záplavě“ informací, jejich pevným bodem ve „vesmíru“ internetových informací a základnou, ze které se mohou vydávat na toulky do „světa“ informací.

Spojení Google - INFO na portálu www.einfo24.cz umocňuje informační hodnotu pro jeho uživatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat