neděle 18. října 2009

eINFO24 - značka životního stylu

Opravdu kvalitní obchodní značka odráží nejen úroveň životního stylu svých zákazníků a uživatelů, ale především ztělesňuje ducha značky vloženého a dále rozvíjeného svými zakladateli. Vzájemný vztah značky a svých příznivců bývá mnohem hlubší než se na první pohled zdá. Čím kvalitnější značka tím výraznější vztah.

Uvedené tvrzení lze demonstrovat např. na velmi uznávané a obchodně úspěšné obchodní značce Dunhill, které její zakladatel Alfred Dunhill vtiskl do vínku opravdovou kvalitu a určitou úroveň životního stylu. V současné době se tato obchodní značka prezentuje zejména v oblasti kožené galantérie, pánských oděvů, parfémů, hodinek a módních doplňků.

Námi prezentovaná značka eINFO24 je rovněž od samého počátku vytvářena pro své konkrétní uživatele, kteří uznávají kvalitu a dokáží rozeznat podstatné od nepodstatného. Tato značka reprezentuje hodnotné informace, které jsou cíleně předkládány svému konkrétnímu uživateli. Svým mottem „Informace pro příjemný život“ plně vystihuje podstatu a smysl nabízených služeb. Informace nesmí uživatele zahltit a odradit, ale naopak musí mu pomoci a zpříjemnit nejen internetový život.

Uživatelé vyznávající značku eINFO24, jako značku svého životního stylu, dávají tímto najevo své cítění a zároveň se tak hlásí k určitému životnímu trendu. Mezi manažery, podnikateli, studenty, vědci a ostatními aktivními uživateli Internetu, kteří tvoří zároveň naši cílovou skupinu uživatelů, je považována za součást jejich osobní filozofie.

Na Internetu je stále větší a širší nabídka všemožných informací a je pouze na uživateli, které z informačních zdrojů si oblíbí a bude přednostně používat. Základní varianta uživatele většinou sestává ze dvou až tří nosných informačních zdrojů. Informační portál eINFO24 je koncipován právě v tomto smyslu - být jedním z oblíbených a opakovaně využívaných zdrojů hodnotných a praktických informací.

2 komentáře:

  1. Obchodni znacka je velmi dulezita. Jeji obliba se ziskava velmi tezce, ale straci se snadno a rychle. Ja osobne preferuji vyber zbozi a sluzeb hlavne podle znacky. Mam jistotu a vim co od dane spolecnosti mohu ocekavat. Vase znacka eINFO24 je zajimava, mate perfektni stranky a proto jsem vasim kazdodennim uzivatelem. Rovnez vas doporucuji nasim partnerum, kteri take ocenuji vas portal a vami poskytovane informace. Preji hodne uspechu a co nejvice spokojenych uzivatelu.

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo skvělé vědět, že existuje upřímný věřitel půjček, který ví o pomoci půjčce s nízkou sazbou 2. vždy zůstaneme pokorní a nikdy se nevzdáme financí mého projektu a za nabídku půjčky, kterou mi pedro poskytl, jsme opravdu vděční za pomoc a podporu, kterou jsme obdrželi, jak jsme diskutovali, kontaktujte pedroloanss@gmail.com pro více informací o jeho nabídce půjčky .

    OdpovědětVymazat