neděle 18. října 2009

Uživatelé internetu si zaslouží hodnotné informace

Internet, fenomén dnešní doby, je "kouzelná technologie". Má své pozitivní, ale i negativní stránky. Informační portál eINFO24, v souladu se svým ústředním mottem "Informace pro příjemný život", rozvíjí pozitivní pohled na svět informací pomocí internetu. Uživatelé internetu jsou velice nároční na kvalitu služeb, kterých se jim dostává a čím dále více upřednostňují utříděné informace ve formě a tvaru co nejjednodušším a nejpřehlednějším.

Většina internetových stránek obsahuje velký objem informací (různé hodnoty a využitelnosti) s důrazem na jejich množství. Uživatelé jsou ale většinou stavěni do role toho, kdo si má vybrat svoji správnou informaci v "moři" předkládaných informací. Vlastní hledaná informace přitom může sice být na dosah ruky, ale přesto trochu dále, kam se již především z časových důvodů téměř nikdo nedívá.

Je mnoho krásných webových stránek. Je dobré mít možnost navštívit některé z nich (event. se k nim nadále vracet) a využívat jejich hodnotu pro další rozšíření svého rozhledu, poučení nebo zábavu. V případě znalosti anglického jazyka, která již bývá téměř samozřejmostí, je nádherné přečíst si zajímavé informace publikované např. v San Francisku, v Londýně v Praze nebo kdekoliv v Indii či Singapuru. Zvláště zajímavé informace jsou uvedeny na stránkách vysokých škol, univerzit a dalších vzdělávacích institucí a ústavů.

Informační portál eINFO24 si vytkl za svůj prvořadý úkol poskytnout neocenitelný zdroj hodnotných a užitečných informací každému aktivnímu uživateli internetu, který upřednostňuje kvalitu a hodnotu před plytkostí a povrchností a zároveň mu umožňuje nalezení vhodného zdroje poučení, inspirace i zábavy.

1 komentář:

  1. Diky za kvalitni a uzitecne informace. Mate perfektni portal, nemusim neustale preskakovat z Googlu na Seznam a zpet. Chodim take casto na Centrum a hlavne me vyhovuje posta. Mam maily na Gmail, Seznamu a Centru. U vas je to proste super. Jenom snad adresar by zasluhoval vice odkazu, ty jsou dobre, ale je jich malo. Zdravi John

    OdpovědětVymazat